Kändisars hårförlängningar – Inte alltid lyckat!

Tänk hur vackra alla filmstjärnor och världsartister är, i varje film och musikvideo är dom så där otroligt perfekta och snygga. Alla vet ju att dom har de absolut bästa produkterna, makeupartisterna och frisörerna. Men det finns kändisar som försöker styla sig själva ibland och som klantar sig, som kanske borde ha sett sig i spegeln innan dom gick ut?
Vi lyckas inte alltid och det samma gäller kändisarna, när det gäller löshår och hårförlängningar så har vissa till och med skapat kaos på huvudet, antingen genom att använda lustiga färger eller misslyckats med insättningen. T.ex så har ett flertal kändisar haft kala fläckar som man kunnat se under deras hår, uppenbara löshår som ser mer ut som en ryamatta än dreadlocks och fula lager med löshår i riktigt galna färger.

Se 16 misslyckade kändisar

Post Navigation