Alla kan få långt lockigt hår.

Lockigt hår är egentligen genetiskt och den dominanta formen av hår. Om dina båda dina föräldrar är lockiga så är chansen stor att du också blir det. De flesta känner ju till att det fungerar så med t.ex ögonfärg med ögonfärg, brunt är dominant och om en förälder har blå ögon och den andra bruna så är chansen större att dina ögon blir bruna, precis så fungerar det med hår.
Om du nu inte har fått långt lockigt hår så betyder det inte att du aldrig kan få det, för det kan du! Med hårförlängningar så är det inga som helst problem, det tar bara minuter och ingen ser att det är löshår.
Om du har blå ögon så kan du använda färgade linser, om du har kort och rakt hår som du är trött på så kan du helt enkelt använda hårförlängningar.
Det låter enkelt och det är enkelt!

Post Navigation