Hårförlängning och löshår – Billigast på nätet

Jämför hårförlängningar

ButikerPrisLeveransFrakt
Rapunzel of Sweden 199kr - 1495kr1-3 dagar
Posten
50kr
(1000kr fri frakt)
Nelly.com 249kr - 1199kr1-3 dagar
Posten
39kr
(Ej fri frakt)
Beautynet 249kr - 1099kr2 dagar
DHL / Posten
39kr
(500kr fri frakt)
*Informationen är hämtad direkt från butikerna och uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till harforlangningar.nu!
Detta guiden som hjälper dig som vill ha långt hår på nolltid. Här kan du läsa om alla sorters hårförlängningar och löshår. Vi ger dig tips på olika typer av hårförlängningar, fastsättningsmetoder, hur du sköter din hårförlängning samt vart du kan köpa det billigt på nätet. Vi har valt ut de butiker som vi tycker om och som har bäst omdömen. I bloggen kommer du även kunna läsa om mode och skönhet i allmänhet, så vi hoppas att du vill stanna och läsa.

Produkterna från de butiker vi rekommenderar kan du ofta hitta hos din lokala frisörsalong som utför professionella hårförlängningar. Det är inte vanligt att du tillåts att köpa förlängningar själv och ta med till salongen, utan du måste köpa både produkten och tjänsten från salongen.

Om du är intresserad av mode och kläder på nätet så kan vi rekommendera webbsidan kläder-på-nätet.com där du hittar mängder med bra butiker som har både kläder, smink, skönhetsprodukter och mycket mer.

Tips på underkläder

Kolla in märkesunderkläder på nätbutiken www.bobbyharper.se som erbjuder trosor, strumpor, leggings och mycket mer från kända varumärken som Björn Borg, Frank Dandy Salming och många fler.
bobbyharper

Post Navigation