Smink för alla tillfällen och hudtyper

Vet du vilken färg som passar dig bäst och vilket smink din hud trivs bäst i ? Vad man gillar för typ av smink är ofta ganska individuellt men det går ändå att med lätthet se vilken färg som bäst lyfter ditt ansikte och ger dig en vacker utstrålning. Genom att se vilken ögonfärg och hår färg du har kan man avgöra vilken färg på ögonskugga som framhäver dina ögon bäst. Många använder smink för alla tillfällen, både till vardags och till fest och då kan det vara roligt att variera färg och typ av smink. Har du en lättare sminkning på dagen med kanske lite ljusare färger så kan det vara kul att lyfta sminket en nivå framåt kvällen med lite starkare färger och kanske hårdare smink. Precis som i klädväg så går det trender i smink och sminkning. Läs mer och låt dig inspireras på modejournalen!

Post Navigation