Påverkar minipiller och p-piller håret?

minipillerMånga tycks känna av förändringar i hårbotten och i kvaliteten på håret när de använder preventivmedel som p-piller och minipiller. Det finns inget dokumenterat som bekräftar att så skulle vara fallet men däremot finns det de som skriver om att de känner en märkbar skillnad på håret men att det bara är vissa p-piller och minipiller som påverkar. I extrema fall har tjejer märkt att de fått större mängd håravfall men det ska tydligen vara väldigt ovanligt. Så för dig som undrar kring detta så finns det alltså p-piller och minipiller som kan påverka håret men de är få, så byt preventivmedel om du märker tydlig skillnad till det sämre. På minipiller.se hittar du all information du behöver om minipiller och preventivmedel i tablettform.

Post Navigation