Nya höst- och vintermodet

Nu är sommaren över, vilket innebär att alla kjolar, shorts, linnen och andra kläder åker längre in i hyllan. Det är dags att ta fram den varma garderoben och du tänker förmodligen precis som jag, att det är dags att uppgradera med det senaste modet för säsongen. Det har dykt upp en hel del spännande och snygga looks hos de stora butikerna men det mest spännande hittar man helt klart på den mindre butikerna som säljer kvalitetsplagg från mer exklusiva designers.

Satsa på kvalitet och design i vinter

Vill du sticka ut i vinter så ska du titta på designers och butiker som har plagg och looks som inte finns i de “vanliga” butikerna. Att följa trenden i all ära men det är så tråkigt att möte någon som råkat köpa exakt samma tröja, byxor och framför allt jacka. En riktig nyhet inom mode och design är Anna Holtblad som designar allt från toppar och byxor till läckra jackor, tröjor och många andra spännande plagg. Priset är inte det lägsta men som vanligt så får man vad man betalar för, precis som med hårlörlängningar.

Om Anna Holtblad

Anna holtblad shop
Anna Holtblad är en Svensk designer som tagit fram genialiska looks i närmare 20 år. Utmärkande med designern är den fantastiska kvaliteten på kläderna och att hon lyckas ta fram tidslösa men ändå utstickande och riktigt snygga looks. Materialen är alltid de bästa, kläderna känns verkligen speciella och noggrant tillverkade.

Plagg från Anna Holtblad är inget man köper för säsongen och byter ut det kommande året, det är något man köper för att använda länge och känna sig snygg i år efter år. Priserna är så klart högre men i förhållande till kvaliteten hos vanliga plagg som man byter ut varje säsong så är det värt varenda krona. Det är just kvaliteten och tidlösheten i designen som gör att kläderna blir till en investering, snarare än ett vanligt impulsköp.

Besök Anna Holtblad Shop för att se höstens och vinterns snygga kollektion.

Post Navigation