Butik info

Här listar vi de bästa butikerna som tillhandahåller hårförlängningar och löshår till riktigt hög kvalitet och till bra priser.

Rapunzel of Sweden erbjuder kunderna det bästa löshåret på marknaden.
Hos Rapunzel får du bra kvalitet, brett sortiment, förmånliga priser, snabb leverans och framförallt bra service.
Rapunzel of Sweden använder sig endast av 100% exklusivt mänskligt remyhår och de är certifierade för sitt äkta mänskliga löshår.
Rapunzel har krav på sitt löshår att det ska vara så skonsamt behandlat så att hårets fjällskikt bevaras, fritt från siliconer och endast innehålla rättvända hårstån (REMI).
Snabb leverans och fri frakt vid order över 1000kr


Beautynet
Beautynet.se erbjuder exklusivt löshår & hårvård på nätet. Där hittar man allt för sitt hår från världens bästa varumärken.
Beautynet.se erbjuder snabba leveranser, bra priser och trygga betalningsalternativ.
Besök dom redan idag och ta del av deras spännande sortiment!
Exklusiva hårprodukter, du sparar 20-50%Nelly.com har hårförlängningar och löshår från Rapunzel och Hairdo. Genom att beställa hos Nelly.com, vet du att du alltid får kvalitet till ett bra pris och att du handlar från en etablerad och trygg ebutik.
Nelly.com är en ebutik som inriktar sig på mode & skönhet. Nelly har ca 750 varumärken med kvalitet i deras sortiment som främst är inriktar sig till killar och tjejer mellan 18 och 35 år. Hos Nelly.com hittar du det senaste inom mode och skönhet.
NELLY.COM