Metoder

Löshår är ett av de “hetaste” objekten inom dagens skönhet. Du kan se den växande populariteten av vackert hår och hårförlängningar över hela världen.
Nya företag som erbjuder hårförlängningar öppnas hela tiden och specialister försöker att utveckla nya tekniker för löshår varje dag. De senaste åren har flera nya metoder framgångsrikt introducerat på marknaden.

Hårförlängningar finns nu med så många olika tekniker att det kan vara mycket förvirrande att välja en metod som är rätt för dig.

Nedan ser du några olika hårförlängningar och metoder samt hur de kan användas.

Metoder:

Clip-On
Är den perfekta lösningen för att fixa hårförlängning snabbt och enkelt. Det är ett jättebra alternativ om du vill ha ett smidigt löshår som du snabbt sätter i för festen eller speciella tillfällen när du vill vara extra vacker. Det är den mest skonsamma metoden för ditt hår och den används faktiskt av en mängd kändisar världen över.

Microringar
Microringar är små ringar som man trär in i håret och sen klämmer man fast hårförlängningen. Ringarna blir platta, vilket gör att man knappt kan känna dom genom håret. Man kan öppna upp ringarna igen och flytta upp hårförlängningen i takt med att håret växer. En mycket bra metod om du ska ha din hårförlängning under en längre tid.

Hårträns
Hårträns är löshår där man får en remsa med hår som man kan klippa till önskad bredd. Ett hårträns kan man sätta fast på flera vis. Du t.ex kan använda lim, clips eller sy fast löshåret. Med hårträns kan du mer eller mindre göra precis som du vill.

Tejpträns
Samma som hårträns, enda skillnaden är att du använder en tejp för att sätta fast din hårförlängning. Tejpen syns inte då den oftast är anpassad för att smälta in med din hårbotten och bli osynlig.

Nail hair hårförlängning/nagelslingor
Nail hair hårförlängning är vanligtvis förlimmat och med hjälp av värme så smälter man limmet så att löshåret fastnar.
Man kan oftast använda en plattång för att fästa håret. Tänk dock på att du kan behöva rengöra plattången från överskottslim.
Denna metod är inte en av de skonsammaste för ditt hår men om det görs rätt så blir resultatet väldigt bra.

Kvalité
Äkta eller syntetiskt? Nja, man kan lättast sammanfatta det så här:
Äkta löshår är bra om man ska göra en s.k permanent hårförlängning, dvs att man ska låta hårförlängningen sitta i under en lång tid.
Syntetiskt löshår är bra att använda om du ska ha en Clip-on modell som du använder på fester eller vid vissa tillfällen.
Det viktigaste är att du köper löshår av bra kvalitet, gärna från de mer etablerade butikerna.

gå in på sidan “butiker” för att hitta de bästa butikerna där du kan köpa ditt löshår