Om hårförlängningar

Hårförlängningar blev populärt redan på 80-talet och har ända sedan dess använts av många, både av kändisar och “vanliga” tjejer.
Kvaliteten och dagens moderna teknik gör att löshåret som sätts fast under det vanliga håret knappt kan avslöjas om det görs rätt, ingen kan se skillnad på en hårförlängning och ett riktigt hår – Om det görs rätt.
Hårförlängningarna ser helt naturliga ut, vilket innebär att det enda sättet för någon att uppmärksamma ditt löshår, är om du säger till dem.

Du kan testa olika färger och färgkombinationer på håret genom att använda hårförlängningar.
Du kan lägga strimmor av coola färger i ditt hår genom att använda hårförlängningar, detta kommer också att skona ditt hår från kemikalier och blekmedel som krävs för att göra t.ex slingor. Det är medel som kan skada ditt hår!
Om du har en speciell outfit som du vill matcha ditt hår till eller ett speciellt tillfälle där du vill se extra vacker eller cool ut så kan du lägga till vackra färger till ditt hår eller ge håret volym och längd med olika sorters hårförlängningar och löshår.
Löshår kan också användas för att blanda eller återupprätta skadade delar av håret, t.ex för att göra delar av ditt hår tjockare på ett sätt som får det att se naturligt ut.

Hårförlängningar finns i ett enormt utbud av färger, modeller och kvaliteter.
Om du bestämmer dig för att köpa löshår så är det viktigt att du läser om hårförlängningar, lär dig vilka sorter och kvaliteter det finns samt vad du bör tänka på för att köpa ett löshår som passar just dig och din naturliga hårfärg.
Du behöver ingen konsultation från någon hårfrisör, det finns tillräckligt med information, recensioner och tips på nätet för att du ska kunna avgöra vilken som är den bästa typen av hårförlängning för ditt hår.
Hårförlängning är en investering som du sällan får ångra!

Hårförlängningarna på marknaden är inte så känsliga som många tror. De flesta sorters löshår kan man blåsa torra med en hårtork, locka dom med locktång o.s.v, alternativen du har är obegränsade. Du kan även färga vissa löshår om du känner för att ändra färgen på både dtt naturliga hår och ditt löshår, viktigt är dock att kontrollera detta med tillverkaren eller butiken där du köpt ditt löshår.

Du behöver inte vara orolig, du kommer inte att misslyckas!